Det viktigste er at man i forkant vurderer nøye hva man skal bruke det lille kjøkkenet til

Publisert 23.02.18
Oppdatert 23.02.18
Mange gjør sin største feil allerede før oppussingen har begynt. Det viktigste er at man i forkant vurderer nøye hva man skal bruke det lille kjøkkenet til, mener ekspertene.
- Du trenger en skikkelig plan, sier kreativ leder hos Ifi.no, Bjørg Owren.
Hun mener det er viktig å tenke gjennom hva et lite kjøkkenet skal brukes til. Noen trenger kun et sted de kan sitte og drikke en kopp te, mens andre synes det er viktig å ha muligheten til å slå seg løs med matlaging. Noen skal kanskje bruke kjøkkenet til hjemmekontor.
- Når du har funnet ut hva du vil bruke kjøkkenet til, sitter du igjen med en del ønsker og behov du kan bruke i planleggingen, forklarer Owren.
Den kreative lederen tror mange undervurderer verdien av en god plan og et budsjett.
- Jeg har sett mange begynne å rive uten å vite hva det er de skal bygge opp igjen. Jo mer du har på plass før du begynner å rive, jo kortere tid tar det, sier Owren.
Hun oppfordrer folk til å kose seg litt med planleggingen, lete etter inspirasjon og kanskje lage et ”mood board”. På den måten kan planleggingsprosessen li en morsom aktivitet.

Related Posts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel